Kjøp Priligy Norge for tidlig utløsning

Kjøp Priligy Norge

Priligy (Dapoksetin) er det eneste legemiddelet på markedet spesielt utviklet mot prematur ejakulasjon (for tidlig utløsning). Priligy forårsaker sjelden bivirkninger og har forbedret sexlivet til millioner av menn som opplever for tidlig sædavgang regelmessig.

Hva er Priligy?

Priligy er en medisin som motvirker for tidlig utløsning, også kalt prematur ejakulasjon. Priligy inneholder den aktive ingrediensen dapoxetine og ble i utgangspunktet utviklet som en SSRI (selective serotonin reuptake inhibitor) mot depresjon. Medisinen viste seg imidlertid å gi lengre seksuell utholdenhet blant samtlige testbrukere, og forskerne videreutviklet derfor konsentrasjonen av virkestoffet slik at pillen isteden kunne behandle prematur ejakulasjon hos menn.

kopa Priligy receptfritt

Kjøp Priligy i Norge – Medikamentbehandling av prematur ejakulasjon

Som navnet antyder, ligger ved Generisk Priligy Dapoxetine Dapoxetine 60 mg av den aktive bestanddel. Dette materialet ut forsinkelse utløsning under sex, slik at handlingen vil bli utvidet tilsvarende. Fordelen er at stoffet uten resept kan bestilles i vår butikk, og du sikkert kan gjøre enhver kvinne lykkelig wirder herved

Denne medisinen brukes spesielt for å hindre for tidlig utløsning. Som det opprinnelige produktet, får du Priligy Dapoxetine med en høy kvalitet stoff som virker pålitelig og lar vedvarende sex. Å være seksuelt aktiv med en sikker følelse av at du tar stoffet anbefales for ca en til tre timer før ønsket handling. Du trenger ikke å bekymre deg mer om din seksuelle ytelsen er tilstrekkelig.

Generelt menn tolerere stoffet Dapoxetine er veldig bra. Dessuten er effektiviteten spesielt høy. Som flere studier har vist utholdenhet i senga er økt. En annen fordel er at utløsning kan kontrolleres bedre. Partneren er derfor fornøyd vedvarende og det er stor tilfredsstillelse i sex.

Agenten kan bestilles i pakker på mellom fire og 60 tabletter. Hvis Priligy Dapoxetine aldri ble tatt, bør en liten pakke størrelse først bli valgt ut til å teste kompatibiliteten til stoffet og virkemåte.

Produkt Priligy

I de ulike pakningsstørrelser to tabletter er pakket sammen. Generelt er Priligy Dapoxetine anbefales at når en mann lider av for tidlig utløsning. Denne diagnosen kan møte menn i alle aldre. Den tekniske termen for tidlig utløsning er utløsning. Berørte komme før loven av utløsning eller når dette startet. De lidelser som oppstår på grunn av disse symptomene, fører ofte til andre problemer, og en forsterkning av eksisterende problem. For tidlig utløsning kan også være en advarsel tegn på annen sykdom. Årsakene skal bedre avklares av en spesialist.

Fangst bringer noen fordeler. Den er forlenget for ikke bare til utløsning, men det er også gitt en viss kontroll over denne tid. Trykket og frykten for å være for tidlig å minske betraktelig. Det er avsatt en forbedring i kvaliteten og tilfredshet og for en forbedring av partnerskapet.

Hvordan virker Priligy?

Priligy motvirker for tidlig sædavgang, og inneholder virkestoffet dapoxetine hydroklorid, som opprinnelig ble brukt som antidepressiva. Forskere videreutviklet imidlertid dette virkestoffet da det ble kjent at en av bivirkningene fra enkelte antidepressiva nettopp er forsinket utløsning.

Den aktive ingrediensen i medikamentet virker ved å øke serotonin nivået i hjernen, som igjen hemmer reabsorbasjonen av stoffet. Dette gjør at refleksene for utløsning, som sendes til og fra hjernen, bremses, og det oppnås dermed en bedre kontroll over selve utløsningen.

Effekten av Priligy Dapoxetine 60 mg

Den utløsning styres av hormonet serotonin. Menn som lider av for tidlig utløsning, har for lite serotonin. Dapoxetine fungerer som en inhibitor av serotonin gjenopptaksinhibitor. På denne måten er det ikke Serotonin transportert tilbake i minnet. Mens Dapoxetine brukes til behandling av for tidlig utløsning i tilfelle behov, er det tilføres kontinuerlig for behandling av depressive lidelser.

kopa receptfritt

Priligy starter arbeider innen en time, det er derfor disse piller bør tas 60 minutter før en samleie. Den optimale enkelt dosen er 60 mg. Det er ikke nødvendig å ta Priligy daglig, fordi den ikke har noen remedial effekt. Dapoxitine er aktiv i 8-12 timer. Priligy 60 mg bør tas bare en time før en omgang med et glass vann.

Priligy 60mg pris

  • 30 kapsler koster €81.90
  • 120 kapsler koster €145.96
  • 360 kapsler koster €402.19

Bivirkninger av Generic Priligy Dapoxetine

Reaksjonen av mennene på Priligy Dapoxetine er ganske annerledes. Middelet er helt akseptabelt, men det kan noen ganger føre til uønskede bivirkninger. I sjeldne tilfeller kan allergiske reaksjoner oppstå. I slike akutte tilfeller legen må konsulteres. Blant de kjente bivirkningene kan omfatte følgende symptomer:

  • diaré, kvalme, oppkast
  • svimmelhet
  • Insomnia
  • hodepine
  • tretthet

Kontraindikasjoner

menn som enten er under 18 eller over 64 år, bør avstå fra å ta Priligy Dapoxetine. Hvis noen lider av epilepsi eller anfall, er det en behandling anbefales også. Psykiske lidelser som depresjon, mani eller schizofreni lage en generisk Priligy Dapoxetine også umulig. Et inntak anbefales ikke når en hjertesykdom eller sykdommer i leveren eller nyrer er til stede. Hvis det er en overfølsomhet for dapoxetine kan medisinen ikke brukes.

Siden agent har blitt testet bare på menn som lider av for tidlig utløsning, er bivirkninger eller effekter hos menn uten slike problemer ikke kjent. Lagring av tablettene ved romtemperatur bør ikke være mer enn 30 grader. Priligy Dapoxetine bør beskyttes mot fuktighet og lys. Den utilgjengelig lagringsplass for barn bør gis.