PillerUtenResept er Norges ledende apotekkjede. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. PillerUtenResept gir en trygg og praktisk løsning for folk å kjøpe medisiner på nettet. Mens vi alltid anbefaler at du besøker din egen lege for medisinsk rådgivning og behandling, forstår vi at dette ikke alltid er mulig for noen mennesker. Denne siden gir deg informasjon om hvem vi er og tjenestene vi tilbyr. Vår tjeneste bruker registrerte apotek.

Det viktigste for oss er at vi formidler vår kunnskap til deg på en god måte, slik at du får full nytte av produktene du får hos oss. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din. Dette gjelder også andre varer enn medisiner.

I 2014 ble PillerUtenResept en del av det internasjonale konsernet Canadian Pharmacy Ltd., som har 40 års erfaring med distribusjon av legemidler. Canadian Pharmacy Ltd har egen apotek- og driftskonsesjon fra Statens Legemiddelverk. I tillegg er apoteket godkjent som et nettapotek. Det gir oss mulighet til å dra nytte av den kunnskapen som også ligger hos våre søsterbedrifter i et titalls europeiske land. For deg som er kunde i våre apotek betyr det tilgang til flere og bedre tjenester enn vi hadde klart å utvikle på egenhånd.