Kjøp Xenical slankepiller uten resept

xenical slankepiller

Xenical, med sin aktive ingrediens Orlistat, er et etisk medikament som brukes til å bekjempe overvekt. Komponenten virker i fordøyelsessystemet og hemmer opptaket av fett fra maten. Xenical sørger for at en tredel av fettet som kommer inn i magen ikke blir tatt opp og dermed oppnås vekttap.

Hva er Xenical?

Xenical er et vektreduserende medikament mot helseskadelig overvekt. Det blokkerer ca. en tredjedel av fettet du spiser fra å bli tatt opp i tarmen. Xenical er ment som en starthjelp for overvektige som vil ned i vekt, og skal brukes samtidig med kostveiledning og mosjonsplanlegging.

Kjøpe Xenical slankepiller i Norge online

I vårt produkt Xenical orlistat, er den aktive ingrediensen inkludert, som er kjent for rask suksess i kampen mot fedme. Orlistat hindrer kroppen kan absorbere fett fra kostholdet, og du kan permanent miste overflødig kilo og jevnt. Xenical er ikke et produkt som demper appetitten, men endret fordøyelsen av fett. På denne måten kan du miste vekt sunt og uten restriksjoner. Medisinske studier har vist at bare forsvant ved å ta Xenical opptil 10 prosent av kroppsvekten.

kopa xenical slankepiller på apoteket uten resept

Med bare én tablett som tas under eller etter et måltid, vil pounds tørkes. Drikk rikelig med vann for å lette fjerningen. Produktet informasjonen bør følges nøye. For Xenical uten resept på butikken vår. Orlistat selges reseptfritt i Norge som slankepillen Alli.

Produkt informasjon og bivirkninger av Xenical

Xenical (Orlistat) er legemiddel som inneholder 120mg Orlistat. Xenical 120 mg kommer i form av kapsler som kan tas opp til 3 ganger daglig. Du skal kun ta én kapsel om gangen, og helst svelge den med litt vann i forbindelse med et måltid. Inntektene er imidlertid anbefales kun for fettrike måltider, fordi effekten ikke oppstår noe annet. Siden fettinntaket er blokkert fra maten, ikke tar i fettfri eller lav-måltider må gjøres. Den maksimale daglige dosen er på tre tabletter. I løpet av behandlingsperioden, bør du ta hensyn til et sunt kosthold. Balansert kosthold er sterkt anbefalt.

Kan jeg bruke Xenical?

Denne type slankepiller passer best for mennesker som har en BMI på 30 og oppover, og som i tillegg er i risikogruppen for å få alvorlige helseproblemer på grunn av sin overvekt. Du kan beregne din BMI her før du foretar en online konsultasjon med en av våre nettleger. Du bør ikke ta Xenical slankepiller hvis du ammer, er gravid eller du har eller har hatt en funksjonsredusert galleblære.

Effekt av Xenical

Bruk av orlistat har en direkte effekt på fordøyelsen. Enzymer som er ansvarlige for fett fordøyelsen blir hemmet. På denne måte blir fettet i dietten utskilt ubrukt igjen. Det blir mindre fett i kroppen, noe som resulterer i en jevn vekttap resultat.

Sammenslåtte data på effekt fra fem 2-års studier viser at 1 års behandling kombinert med kalorifattig diett førte til at 20% av pasientene reduserte sin vekt med 10% eller mer, i forhold til 8% i placebogruppen. Gjennomsnittlig forskjell i vekttap var 3,2 kg i forhold til placebo. Hos pasienter med diabetes type II ble det vist at 9% av pasientene responderte på Xenical (>10% av kroppsvekt), mens placebogruppen viste 4% respons. Gjennomsnittlig forskjell i vekttap hos aktiv behandlet gruppe i forhold til placebo er 2,1 kg hos diabetes II-pasienter. Vektnedgangen skjer gradvis.

Din diett

Dietten du bruker med Xenical bør bestå av frukt og grønnsaker med gjennomsnittlig 30% av kaloriene fra fett. Disse kaloriene bør spres på tre måltider; frokost, lunch og middag.

Unngå å spise fettende snacks mellom måltider da Xenical ikke blokkerer noe av dette inntaket. Hvis du spiser snacks, velg sunne muligheter, som frukt, nøtter og lavfett yoghurt. Hvis du tar Xenical ved måltider, men spiser mye snacks mellom måltider så vil ikke Xenical hjelpe deg med å miste vekt. Livsstilsendringer som regelmessig mosjon og lavere kaloriinntak er nødvendig for å få full nytte av Xenical.

Livsstilsendringer er også nødvendig og bør være på plass for tiden etter du slutter å ta Xenical. Hvis vanene for spising og mosjon ikke har endret seg, så er det sannsynlig at vekten kommer tilbake.

Kan jeg kjøpe Xenical reseptfritt online?

Ettersom Xenical er et reseptbelagt legemiddel, kan behandlingen kun fås med en gyldig resept fra en lege. Du kan derimot få resept online, ved å gjennomføre en nettkonsultasjon med en registrert lege her hos.

Xenical pris

Xenical pris i nettapoteker er mye lavere enn i vanlig apotek. I tillegg til dette tilbyr mange nettapoteker rabatter og rusmiddellevering.

  • 120 kapsler koster €160.08
  • 180 kapsler koster €227.03
  • 270 kapsler koster €327.46

Xenical 120 mg erfaringer

Denne pillen har vært igjennom omfattende medisinske tester, og har klart bevist at den er et effektivt og trygt hjelpemiddel for vektreduksjon hver gang. Hvis man søker på Xenical generisk erfaringer online, finner man også et hav av positive anmeldelser fra brukere som har opplevd et markant vekttap ved bruk av pillen. På den velkjente medisinske siden drugs.com får slankemedisinen blant annet et gjennomsnittsscore på hele 8.4 av 10, og mer enn 50% av brukerne har gitt medisinen fullt score.

Xenical Orlistat er indisert for dem?

Du kan kjøpe Xenical generisk hvis body mass index (BMI – Body Mass Index) er lik eller større enn 25,1 (minimumsverdi derfor til vår medisinske personalet få de nødvendige krav).

Kontraindikasjoner Xenical

I studier har utmerket effekt av Xenical blitt bevist. Men det er omstendigheter som må bli bedt om ikke å ta. Følgende faktorer gjør behandling med Xenical umulig:

  • Eksisterende graviditet eller amming
  • kolestase
  • Kronisk malabsorpsjonssyndrom
  • overfølsomhet overfor orlistat

Større nytte enn risiko for overvektige

At orlistat kan ha en innvirkning på leveren er kjent fra før, men helsemyndighetene har tidligere kommet frem til at legemiddelet er trygt nok. Tidligere i år kom Statens legemiddelverk med en oppdatert uttalelse om orlistat. Der skriver de at nytten for overvektige pasienter fortsatt er større enn risikoen.

”Det er fra tidligere kjent [at] orlistatbehandling kan gi leverbivirkninger i svært sjeldne tilfeller, og dette er beskrevet i produktinformasjonen. De fleste meldingene om leverbivirkninger er lite alvorlige, mens alvorlige leverbivirkninger er svært sjeldne”, står det i uttalelsen.

Mulige bivirkninger av Xenical

Effekten av ingrediensen av Xenical på fordøyelsessystemet, og bivirkninger kan oppstå i dette området. Bivirkninger som kan oppstå mens du tar Xenical, er fet avføring, føre med seg smitte. Det kan føre til økt avføring. En sterkere trang til avføring kan være et resultat av å ta. I noen tilfeller er det flatulens. Det bør sikres at en mangel på vitaminer kan forekomme som er totalt oppløselige i fett.

Interaksjoner med andre legemidler har ennå ikke oppstått eller kjent. Men hvis en dose av antidiabetika nødvendig, skal verdiene kontrolleres regelmessig. En endring mens du tar antikoagulerende legemidler bør også være oppmerksom på. Gjennom ingrediensen orlistat endringer kan forekomme i blodet bildet. Dette bør sjekkes oftere. En samtidig behandling med appetittdempende midler er ikke anbefalt.

Advarsel

Reduksjonen i opptaket av fett fra maten er velkommen, men du bør også huske at en viss mengde fett for kroppen er svært viktig. Den maksimale dosering bør observeres, så vel som informasjonen i pakke innsatsen. Bestill ditt Xenical i dag i butikken vår og i noen få dager kan du begynne din vei til en mager framtid.

kopa receptfritt

Hvor kjøpe Xenical på nett i Norge?

Du kan kjøp Xenical i Norge til salgs uten resept. Xenical-ordren er enkel, og du finner mer informasjon her, men vi vil kort sagt nevne det mest grunnleggende av hvordan det fungerer. Først må du ha et akutt behov for medisin for vekttap, og i utgangspunktet betyr det at BMI er over 27 (unntak kan gis).