Kjøpe Doxycycline På Nettet Uten Resept

Kjøpe Doxycycline 100 mg

Doksycyklin, også kalt Doxylin 100 mg, behandler en rekke kjønnssykdommer, deriblant mycoplasma og ureaplasma urealyticum. Medisinen er dessuten den mest effektive behandlingen mot klamydia, og anbefales derfor av Norsk Folkehelseinstitutt som førstevalget mot slike infeksjoner.

Kjøp Doksycyklin på nett i Norge

Du har mulighet til å kjøp Doksycyklin i Norge og bruke mot infeksjoner forårsaket av tetracyklinfølsomme bakterier. Dette antibiotikum er brukt til å behandle en rekke sykdommer og tilstander forårsaket av bakterier, herunder urinveisinfeksjoner, seksuelt overførbare sykdommer, for eksempel klamydia, og noen typer av akne.

kopa Doksycyklin receptfritt

Doxylin 100 mg tilhører gruppen av tetracyklin-antibiotika. Disse legemidlene virker mot bakterielle infeksjoner. Det aktive stoffet doksycyklin hemmer produksjonen av proteiner i bakterien. Bakteriene kan da ikke lenger formere seg og dø.


I motsetning til andre behandlinger, er det en langt lavere sjanse for bakterieresistens med Doksycyklin uten resept, noe som også gjør den til et tryggere alternativ, samtidig som den forårsaker mindre bivirkninger enn andre antibiotika behandlinger.

Indikasjoner for Doksycyklin

Doksycyklin er et type antibiotika som brukes til å bekjempe visse typer bakterier. Det blir ofte brukt til å behandle tannkjøttsykdommer, hudsykdommer som akne og abscesser, og flåttbårne sykdommer, inkludert Lyme sykdom. Doksycyklin brukes mot chlamydia infeksjoner. Det er typisk effektive mot forskjellige typer bakterier, innbefattende streptococcus.

Infeksjoner forårsaket av tetracyklinfølsomme:

 • aerobe og anaerobe Gram-positive og Gram-negative bakterier
 • klamydier
 • mycoplasma
 • spirochetes
 • rickettsia og actinomycetes.

Doxylin 100 mg fungerer ved å forstyrre bakteriers produksjon av protein, som bremser bakterievekst. Bakterier som kommer inn i kroppen, vil ofte reprodusere seg raskere enn det vårt immunsystem er i stand til å blokkere. Resultatet er derfor en uheldig virkning på allmenntilstanden i kroppen.

Doxylin inneholder virkestoffet doksycyklin (et tetrasyklin) som virker ved å stoppe bakterienes reproduksjon. Immunforsvaret får dermed muligheten til å drepe bakteriene før de kommer ut av kontroll, slik at den normale tilstanden i kroppen gjenopprettes.

Farmakodynamiske egenskaper

Doksycyklin uten resept er et annen-generasjons, bred-spektret cyklin tilhørende tetracyklin-gruppa. Doksycyklin har effekt overfor en rekke Gram-negative og Gram-positive bakterier, inkludert stammer som er resistente mot første-generasjons tetracykliner. Virkningsmekanismen er hovedsaklig bakteriostatisk. Det hemmer bakterienes proteinsyntese ved å blokkere bindinga av t-RNA til m-RNA-ribosom-komplekset.

Handlingsspekter: Pasteurella hemolytica, Pasteurella multocida, Bordetella bronchiseptica, Staphylococcus aureus, Staphylococcus spp., Streptococcus hemolytica, Streptococcus spp. samt Ehrlichia spp.

Doksycyklin dosering

Doksycyklin  er en Tabletter 100 mg: Hver tablett inneh.: Doksysyklinmonohydrat tilsv. doksycyklin 100 mg, hjelpestoffer.

Voksne og barn over 12 år:

Vanlig dose av medisinen er 2 tabletter (200 mg) første dag, og deretter 1 tablett (100 mg) per dag. Ved alvorlige eller vanskelige tilfeller, skal man ta 2 tabletter per døgn gjennom hele behandlingsperioden.

Barn under 12 år: Ikke anbefalt.

Spesielle infeksjoner:

 • Klamydia uretritt: 100 mg 2 ganger daglig i 7 dager eller 200 mg 1 gang daglig i 7 dager.
 • Klamydia salpingitt: 100 mg 2 ganger daglig i 10 dager.
 • Ureaplasma urealyticum (T-mycoplasma) infeksjoner: 100 mg 2 ganger daglig (også partner).

Ved langvarig behandling og leverinsuffisiens bør serumkonsentrasjonen følges og dosen justeres. Ved nedsatt nyrefunksjon kan doksycyklin gis i vanlig dosering.

Administrasjonsmåte

Tablettene bør tas til et lett måltid og rikelig med drikke eller slemmes ut i litt vann. Påse da at alt innholdet svelges. Skal ikke tas samtidig med melk, jernpreparater eller syrenøytraliserende midler.

Pillene kan enten svelges hele eller blandes ut med litt vann. Hvis du rører de ut i vann, må du påse at du svelger alt innholdet i glasset. Sjekk hvor du kan kjøpe Doxycycline og du vil dra nytte av riktig administrasjon av medisinen.

Doseringen avhenger av infeksjonens art. Overskrides anbefalt dosering, kan det medføre øket frekvens av bivirkninger. Enhver behandling bør fortsettes i 1-2 døgn etter symptom-, feberfrihet.

Noen bakterier er resistente mot denne medisinen, og testing for å sikre at det bakterien er følsom er generelt anbefalt før du fortsetter. Ulike faktorer kan påvirke den foreskrevet doksycyklin dosering, inkludert en persons s størrelse, alder og tilstand som medisin blir gitt.

Overdosering

I tilfelle av oral overdosering med doksycyklin, bør mageskylling vurderes for å fjerne ikke-absorberte deler av substansen. Gjenværende rester av doksycyklin bør nøytraliseres ved å gi antacida eller kalsium- eller magnesiumsalt slik at det kan dannes ikke-absorberbare kelater.

Derfor er hemodialyse eller peritonealdialyse ikke særlig effektivt. Ved massiv overdosering er det risiko for leverskade som noen ganger er ledsaget av pankreatitt.

Fordeler med Doksycyklin

 • Høyt gjenopprettings potensial
 • Helt absorbert fra tarmen uten forstyrrelser av mat
 • Lang plasmahalveringstid på 18 til 24 timer
 • Minste effekt på tarmens normale flora
 • Mindre tilbøyelighet til å forårsake diaré.

Antibiotika doxylin 100 mg representerer antakeligvis det største enkelte fremskrittet innen medisin på 1900-tallet. Den virker raskt og kan både hemme og drepe sykdomsvekkende bakterier som borrelia burgdorferi. Doxylin 100 mg er et bredspektret antibiotikum som i tillegg til borreliose, også behandler andre typer infeksjoner slik som klamydia, bronkitt, lungebetennelse, urinveisinfeksjon, uretritt og malaria.

Den kan også brukes over en lengre periode uten at den skader kroppen, ettersom den praktisk talt ikke har noen toksisitet. Doksycyklin gir dessuten sjelden bivirkninger.

Doksycyklin mot klamydia

Dagens anbefaling for behandling av klamydia er en syvdagers antibiotikakur med Doxylin. Denne behandlingen er meget effektiv.

Tidligere var førstevalget i behandling av klamydia en engangsdose med Azitromycin. Men problemet er at bruk av dette medikamentet øker risikoen for resistens hos andre bakterier. Derfor er det viktig å begrense bruken av dette medikamentet.

Doxylin (Doksycyklin) er en velkjent og populær antibiotikakur.

Klamydia er i dag en vanlig seksuelt overført sykdom, og ses oftest hos seksuelt aktive under 25 år. I Norge har til enhver tid om lag 5% av alle seksuelt aktive i denne aldersgruppen klamydia.  Cirka 60 % av tilfellene var kvinner, og aldersgruppen under 30 år utgjorde cirka 86 % av alle tilfellene.

Klamydia symptomer

Det tar 5-14 dager fra man blir smittet til man eventuelt utvikler symptomer. Hos noen går det lang tid (muligens flere år) før symptomenen oppstår. Doksycyklin er en medisin som virker mot klamydia.

For hele 60-80% av de smittede gir infeksjonen ingen symptomer. I de tilfellene infeksjonen gir symptomer kan det merkes slik:

Kvinner:

 • Svie ved vannlating
 • Utflod
 • Blødninger etter samleie eller mellom menstruasjonene
 • Underlivssmerter og feber.

Menn:

 • Svie ved vannlating eller hyppig vannlating
 • Utflod eller væsking fra urinrør
 • Smertefull, rød og hoven pung hvis bakterien sprer seg til bitestiklene
 • Sårhet eller utslett på penishodet.

I sjeldne tilfeller kan man se forbigående leddsmerter hos begge kjønn. Ved øyeinfeksjon av klamydia bakterien vil man oppleve symptomer på øyebetennelse.

Antibiotika mot klamydia skal gis til alle som har fått påvist klamydia bakterien ved laboratorieundersøkelse, til personer med symptomer og plager som gir mistanke om klamydia og til nåværende og/eller tidligere fast partner, som antas å være smittet.

Behandling klamydia med doksycyklin: 

Doxylin 200 mg (2 tabletter à 100 mg), én gang daglig i 7 dager – ta begge tablettene samtidig og med rikelig drikke, helst vann, men ikke melk eller melkeprodukter. Skal tas utenom andre medisiner. Du kan kjøp Doksycyklin mot klamydia til en rimelig pris.

Kontroll

Behandling med doksycyklin kurerer klamydia hos de aller fleste, men en sjelden gang fungerer behandlingen ikke. Du bør derfor ta en kontrollprøve (ny prøve) 5-6 uker etter de siste tablettene, for å se at du har blitt kvitt infeksjonen. Ny prøve kan ikke tas tidligere enn dette. Grunnen er at det vil finnes rester av døde bakterier i noen uker etter behandlingen, og en prøve kan derfor gi utslag selv om behandlingen har virket.

Prøven kan tas som urinprøve for både kvinner og menn, men vi anbefaler skjedeprøve for kvinner. Kontrollprøven kan tas som selvtest her på klinikken om du ikke har noen plager.

Husk at kondom beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner som klamydia.

Fordeler og ulemper ved å ta Doksycyklin for klamydia behandling

Fordeler med behandling klamydia med kjøp Doxylin

De viktigste fordeler ved bruk av doksycyklin for klamydia er antibiotika effektivitet som en behandling og dens lave kostnader i forhold til ett-dose behandlinger. En hoved con for å bruke dette medisin mot klamydia er potensialet for bivirkninger:

 • Den primære pro av doksycyklin for klamydia er det faktum at det er en effektiv behandlingsmetode. Pasienter som bruker det kan vanligvis forvente å bli kurert gjennom dette stoffet diett alene.
 • En annen mulig pro for å bruke doksycyklin innebærer resept kostnaden. Doxylin 200 mg er vanligvis en mindre kostbar behandling for klamydia sammenlignet med behandling som bare krever en dose. Dette kan være en viktig faktor for folk som ikke har resept planer som betaler for sine medisiner.
 • En annen con for å bruke doksycyklin for klamydia er det faktum at en pasient har til å ta det i syv dager. I de fleste tilfeller, leger foreskrive to doser av doksycyklin per dag for en hel uke. Dette betyr at pasienten er ansvarlig for å huske å ta hver dose på tid for å sikre effektiviteten av behandlingen.

Det er viktig å merke seg at pasientene vil være sårbare for tilbakefall hvis de har ubeskyttet sex med en smittet partner. I tillegg er det avgjørende at en persons s seksualpartnere er også behandlet. Dette er fordi de kan passere den seksuelt overførbare sykdommen tilbake til den personen som har nylig blitt behandlet for det.

Doksycyklin: egenskaper ved behandling med klamydia:

 • Praktisk talt en hvilken som helst antibiotisk medikament kan produsere negative bivirkninger hos noen pasienter
 • Nyfødte babyer kan kontrakten klamydia fra sine ubehandlede mødre under fødselen prosessen
 • Personer med klamydia er i stand til å donere blod, så lenge de føler seg vel
 • Kjøpe Doksycyklin er den mest effektive måten å behandling klamydia på
 • Urinprøver kan bli pålagt å fastslå om en pasient har klamydia.

Ulemper med behandling klamydia med Doksycyklin

En av de ulemper med å ta doksycyklin for behandling av klamydia er det faktum at det kan føre til bivirkninger. For eksempel kan noen mennesker som tar doksycyklin har alvorlig hodepine og lider av feber, frysninger, og smerter i kroppen. En person med denne tilstanden kan også lider av influensalignende symptomer. Noen mennesker som tar denne medisinen kan selv utvikle et utslett som er rødt og blemmer og skreller.

Medisinen kan også forårsake urin endringer, for eksempel mindre hyppig eller misfarget urin. Doksycyklin kan også føre til gulfarging av hud og det hvite i øynene, kvalme, oppkast, og en uregelmessig hjerterytme. Det er viktig å merke seg, når de vurderer ulemper med å ta doksycyklin for klamydia, at andre legemidler som brukes for sin behandling kan gi bivirkninger i tillegg.

Behandling av kviser (acne) med Doksycyklin

Acne vulgaris eller kviser er bare en hud tilstand skremmende for mange tenåringer. Den dårlige utslett i ansiktet, ryggen og andre deler av kroppen er forårsaket på grunn av overproduksjon av olje ved talgkjertlene. Den overskytende olje er ikke i stand til å renne, som akkumuleres over tid og forårsake tilstopping av porene i huden.

Dette, i kombinasjon med de døde cellene fra å bli en yngleplass for bakterier, som resulterer i hud rødhet, smerte og betennelsessymptomer. De fleste tenåringer har akne og kviser er ute etter den beste antibiotika for akne behandling.

Hvorfor bruke doksycyklin for å behandle kviser?

Når antatt å være forårsaket av feil hudpleie, er arv delvis ansvarlig for å forårsake akne. Antibiotika arbeid på mange måter å bekjempe problemet med akne, som reduserer eller drepe bakteriestammer årsaks er et viktig bidrag.

Tar doksycyklin for akne kan være en effektiv måte å eliminere eller redusere kviser. Doksycyklin er et antibiotikum medisin godkjent for behandling av alvorlig akne, som for eksempel nodulær eller cystisk akne, selv om legene forskrive for moderat akne også.

Avledet fra tetracyklin, er doksycyklin den angriper bakterier som forårsaker akne, redusere kviser og hindre ytterligere utbrudd, og reduserer betennelse. Den største fordelen er dens effekt og det faktum at det noen ganger kan rydde opp kviser selv når foreskrevet ved lave doser.

Formål

Doksycyklin er vanligvis foreskrevet som initial behandling for alvorlig akne når aktuell behandling ikke virker. Vanligvis antibiotika er foreskrevet for kortsiktig terapi, men noen mennesker tar dem for acne behandling i mange måneder eller år. En alternativ strategi er å anvende doksycyklin ved høye doser for en kort tid i stedet for å ta lave doseringer for lange tidsperioder, for å hindre bakterier fra å bli resistent.

Dosering

Den vanlige dosen er Doksycyklin  50 til 100 mg tatt to ganger daglig.

Andre bruksområder

Doksycyklin også det er også effektive i å redusere rosacea, en hudsykdom som forårsaker rødhet, inflammasjon, hevelse og noen ganger små kviser.

Kombinasjonsbehandling

Doksycyklin er vanligvis ment som en behandling i kombinasjon med et retinoid topisk medisin, en type av vitamin A som reduserer akne.

Doksycyklin vanligvis er foreskrevet etter lokal behandling ikke har virket, men fortsetter å bruke aktuell behandling.

Kontraindikasjoner Doksycyklin

Overfølsomhet overfor virkestoffet, tetracykliner eller overfor noen av hjelpestoffene listet opp. Bruk av legemidler av typen tetracykliner samtidig med utvikling av tenner (graviditet, spedbarn og barn opptil 12 år) kan forårsake varig misfarging av tennene (gul, grå, brun).

Denne bivirkningen forekommer hyppigere ved langtidsbruk av disse legemidlene, men er sett etter gjentatte korttidsbehandlinger.

Pediatrisk populasjon:

Doksycyklin er kontraindisert hos barn <12 år. Som andre tetracykliner, danner doksycyklin et stabilt kalsiumkompleks i alt beindannende vev. Hos premature som fikk perorale doser med tetracykliner på 25 mg/kg hver 6. time, ble det sett en reduksjon i veksthastigheten i leggbeinet. Det ble vist at denne reaksjonen er reversibel ved seponering av legemidlet.

Når du behandles med doksycyklin kan soling gi kraftig solbrenthet og hudutslett. Vær forsiktig med sterk sol i opptil to uker etter siste tablett. Hvis det er sterk sol bør du bruke solkrem med høy solfaktor og dekke deg til eller oppholde deg i skygge. Du skal heller ikke ta solarium før det har gått to uker etter siste tablett.

Advarsler og forsiktighetsregler

Bruk hos pasienter med nedsatt lever- eller nyrefunksjon:

Doksycyklin bør administreres med forsiktighet til pasienter med nedsatt leverfunksjon eller til pasienter som får potensielt levertoksiske legemidler. Unormal leverfunksjon er rapportert i sjeldne tilfeller, og disse oppsto både ved oral og parenteral administrering av tetracykliner, inkludert doksycyklin.

Forsiktighet bør utvises ved alvorlig nedsatt nyrefunksjon. Utskillelse av doksycyklin via nyrene er ca. 40 %/72 timer hos personer med normal nyrefunksjon. Denne utskillingsprosenten kan bli så lav som 1-5 %/72 timer hos personer med alvorlig nedsatt nyrefunksjon (kreatininclearance <10 ml/minutt). I studier ble det vist at det ikke var signifikant forskjell i halveringstid for doksycyklin i serum hos personer med normal nyrefunksjon og alvorlig nedsatt nyrefunksjon.

Hemodialyse endrer ikke alveringstiden av doksycyklin i serum. Den anti-anabolske effekten til tetracykliner kan gi en økning i blodurea. Studier utført så langt indikerer at denne anti-anabolske effekten ikke oppstår ved bruk av doksycyklin hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon. Ved langtidsbehandling bør det gjøres regelmessige laboratorieundersøkelser av blod, nyre- og leverfunksjon.

Fotosensitivitet:

Fotosensitivitet i form av kraftig solbrenthet er observert hos enkelte personer som bruker tetracykliner, inkludert doksycyklin. Pasienter som sannsynligvis vil bli eksponert for direkte sollys eller ultrafiolett lys bør informeres om at en slik reaksjon kan oppstå ved bruk av tetracykliner og at behandlingen bør avbrytes ved første tegn på erytem i huden. Det bør utvises forsiktighet med soling under og opptil 2 uker etter avsluttet behandling.

Mikrobiologisk overvekst:

Bruk av antibiotika kan av og til forårsake overvekst av ikke-følsommme organismer, inkludert Candida. I tilfeller med resistente organismer skal antibiotikumet seponeres og egnet behandling igangsettes.

Pseudomembranøs kolitt er rapportert ved bruk av nesten alle antibakterielle midler, inkludert doksycyklin, og alvorlighetsgraden varierer fra lett til livstruende. Det er viktig at denne diagnosen vurderes hos pasienter som får diaré etter administrasjon av antibakterielle midler.

Øsofagitt:

Tilfeller av øsofageale skader (øsofagitt og sårdannelser), noen ganger alvorlige, er rapportert. Pasientene skal instrueres til å ta doksycyklin sammen med rikelig med vann (minst 100 ml), være i oppreist stilling og ta medisinen i god tid før de går til sengs. Det bør vurderes seponering av doksycyklin og undersøkelse av øsofageal lidelse hvis symptomer som f.eks. dyspepsi eller retrosternal smerte oppstår. Det er påkrevet med forsiktighet hos pasienter.

Spente fontaneller/intrakraniell hypertensjon:

Spente fontaneller hos spedbarn og benign intrakraniell hypertensjon hos ungdom og voksne er rapportert hos personer som har fått fulle terapeutiske doser. Disse tilstandene forsvant raskt ved seponering av legemidlet.

Porfyri:

Det er i sjeldne tilfeller rapportert porfyri hos pasienter som har fått tetracykliner.

Venerisk sykdom. Ved behandling av kjønnssykdommer, der det også mistenkes samtidig syfilis, skal egnede diagnostiske prosedyrer benyttes, inkludert ørkefeltsmikroskopi. I alle slike tilfeller bør det tas serologiske tester månedlig i minst 4 måneder.

Doksycyklin bivirkninger

Doksycyklin hexal 100 mg kan forårsake bivirkninger. Dette er tilfellet med mange medisiner, og Doksycyklin er ikke noe unntak. Ikke alle er påvirket av bivirkninger, dette er forskjellig fra person. Bruk av andre legemidler kan spille en rolle, men også graden av følsomhet for medisinen. Bivirkningene forsvinner over tid og oppstår ofte i mild form.

Hvis bivirkninger oppstår, er disse de vanligste:

 • kvalme
 • oppkast
 • diaré
 • redusert appetitt.

Bivirkninger som er mindre vanlige:

 • anemi
 • hudutslett
 • kjære
 • pusteproblemer
 • overfølsomhet overfor lys.

Hvis du har lang tid eller du ikke stoler på bivirkningene, kontakt lege. En lege vil gi deg råd og fortelle deg hvordan du gjør det beste. Straks slutte å ta medisiner i alvorlig diaré, feber og ved overfølsomhetsreaksjoner.

Doksycyklin og alkohol

Alkohol gjør at doxylin hexal fungerer mindre bra. I tillegg, alkohol er ansvarlig for driften av leveren på en slik måte at leveren har også vanskeligheter, er doksycyklin å bryte ned tilstrekkelig.

Samspillet mellom alkohol og ikke lenger Doksycyklin ikke veldig sterk. Forbruker ett glass alkohol er neppe føre til mange problemer.

Inntak av Doksycyklin sammen med mat, drikke

For å minske bivirkninger bør tablettene tas til et lett måltid og med rikelig drikke eller de røres ut i litt vann. Påse at innholdet svelges. Doksycyklin hexal skal ikke tas sammen med melk.

Graviditet og amming

Rådfør deg med lege eller apotek før du tar dette legemidlet dersom du er gravid eller ammer, tror at du kan være gravid eller planlegger å bli gravid.

Graviditet
Det er mulig at fosteret kan påvirkes. Bruk derfor ikke doxylin hexal under graviditet annet enn når legen har bestemt det.

Amming
Det er mulig at barn som ammes kan påvirkes. Bruk derfor ikke Doksycyklin under amming annet enn når legen har bestemt det.

Interaksjon av legemidler med Doksycyklin

Fortell legen din om du bruker andre legemidler samtidig, dette gjelder spesielt:

 • syrenøytraliserende (mot mageproblemer) eller andre legemidler som inneholder metallioner som aluminium, kalsium, magnesium, jern, sink eller vismut
 • blodfortynnende legemidler
 • didanosin (brukes til behandling av HIV)
 • probenecid (brukes til behandling av urinsyregikt)
 • penicillin (antibiotika)
 • rifampicin (brukes til behandling av tuberkulose)
 • ciklosporin (immundempende legemiddel)
 • metoksyfluran (brukes til narkose)
 • legemidler mot epilepsi (barbiturater, karbamazepine, fenytoin)
 • isotretionin og andre retinoider, til behandling av akne/kviser.
 • Kjøring og bruk av maskiner

Du må bare kjøre bil eller utføre risikofylt arbeid når det er trygt for deg. Legemidler kan påvirke din evne til å kjøre bil eller utføre risikofylt arbeid. Er du i tvil må du snakke med lege eller apotek. Legemidlet antas ikke å påvirke evnen til å kjøre bil eller bruke maskiner.

Hvordan du oppbevarer Doxylin 100 mg?

Skal ikke oppbevares over 25ºC. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bruk ikke Doxylin etter utløpsdatoen som er angitt på esken. Utløpsdatoen viser til den siste dagen i den måneden. Legemidler skal ikke kastes i avløpsvann eller sammen med husholdningsavfall. Disse tiltakene bidrar til å beskytte miljøet.

kopa receptfritt

Pris Doksycyklin

Pris de Doxylin på Norges nettapotek er betydelig lavere enn i tradisjonelle apotek. Den moderne teknologien gjør det mulig å produsere Doxylin 200 mg pris på en enklere måte og holde lave.

Hvis du vil redusere utgiftene dine for medisiner, da kjøper du Doksycyklin. Med Doxylin 100 mg pris får du perfekte resultater til den beste prisen! Antibiotika mot klamydia er en medisiner med en moderat pris.